fredag 29 juli 2011

Ett tips från Sterling

När Fanny och Filippa pratade med Sterling Knight på "So random" så tyckte han absolut att vi skulle åka till Malibu. Hans ord blev helt plötsligt vår lag. Så från hotellet tog vi Sunset blvd, nästan hela vägen ut till havet. Navigatorn ville leda oss ut på motorvägen, men jag vägrade, jag ville ju se alla fina hus. Vad jag inte kom ihåg var att UCLA låg på vägen, så vi fick en skymt av det. Vi fortsatte på PCH eller Highway 1 som denna otroligt vackra väg också heter, och den tog oss till Malibu.


Vid Malibu pier stannade vi och åt lunch, det var inte den bästa maten vi ätit men omgivningen var helt fantastisk. Tänk att folk faktiskt bor så här.




På vägen tillbaka till OC ville Filippa till en Maskeradaffär hon sett på uppvägen. Så med navigatorns hjälp trodde vi att vi kunde ta oss dit, men ibland är det lite svårt när man inte har en karta. Vi svängde av där vi skulle och då visade det sig att vi var i Watts, ett mindre bra område. Så här på dagtid var det absolut ingen fara, men ändå. Vi hittade som tur var inte affären vi sökte efter utan fortsatte söderut.


Säker last på Freewayen!!!
När vi nästan var "hemma" hitttade vi en helt fantastisk maskeradbutik med hur mycket dräkter och tillbhör som helst. Brevid låg en musikaffär. För 21 år sedan när jag bodde här var det en musikaffär med CD-skivor, några LP-skivor och massa kasetter. Nu var det en musikaffär med instrument.

Inga kommentarer: