tisdag 7 februari 2012

Då var vi igång

Tidigt igår morse när jag skulle lämna tillbaka nyckeln till mitt första rum upptäckte jag att strömmen kommit tillbaka där. Snabbt sprang jag upp för alla trapporna, packade ner all mina saker och installerade mig åter i rum nummer ett, det utan cigarettrök.



Under förmiddagen blev det en promenad i ett snöslaskigt London.
Trodde det låg spyor lite här och var, men det är såhär Engelsmännen sandar
    
I Kensington Garden satt en blek, frusen kvinna

Så var det då äntligen dags att bege sig till pub Victoria och den efterlängtade kursen. Vilken härlig miljö att ha utbildning i. Vi satt i ett rum på andra våningen där väggdekoren kom från en gammal teater. Det mesta vår författarcoach Ann gick igenom idag hade jag redan hört i de webförekäsningar vi fått. Men det spelade ingen roll, eller var rättare sagt bara bra. Dels tål det att upprepas och dels så känner jag mig fortfarande väldigt osäker, så det var skönt att det inte bara var massa nytt.



Några av oss stannade kvar och tog ett glas efter kursen. Sen träffades vi alla för gemensam middag på kvällen. Det är så härligt det här med gruppdynamik. Hur alla sitter tysta och är så försiktiga i början, men hur man sedan efter en dag eller två, pratar på som man känt alla länge och väl.
Det är verkligen ett riktigt gott gäng, jag och en massa blivande författare!

3 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Ååh vad kul! Jag var på skrivarkurs i Provence för många år sedan men kanske borde gå en i London också. ;-)

Anonym sa...

Åååh, längtar tillbaka. Saknar dig, de andra, Ann, Victoria-puben och hela London. Kram Camilla

Habowoodfrun sa...

Ja, det var en härlig tid, ett härligt gäng på en fantastisk plats :)