onsdag 3 augusti 2011

Sea World!

Ytterligare en varm dag i soliga Californien, och den tillbringade vi i San Diego på Sea World. Vi tog med oss söta Laura, den yngsta i familjen Robertson.






Vi gick på flera shower. Alla utom jag åkte åkattraktioner. Här fanns hajar, skölpaddor och massa fina fiskar som vi tittade på, vi såg till och med en känguru.
Här är det kväll nu och Sixten har precis somnat. Han ligger och gosar med sitt nyinköpta gosedjur, en liten pingvin.

2 kommentarer:

Ulf Skoglund sa...

Det är otroligt spännande att följa Er resa "over there".

Tilda Larsson sa...

Var ute och gick och promenerade förbi ert hus, det ser ut att vara i sitt vanliga skick :) Ni verkar ha det underbart där borta! Hela familjen blir så inspirerade att åka, haha det är så roligt att läsa vad ni gör:) Synd bara att ert plan till fantastiska NY var försenat, hoppas att ni fick en se det stora äpplet i alla fall. Grymt kul att fanny har fått uppträda också, helt sjukt! Ni verkar ju inte ha otur med vädret heller, hur varmt är det? Har ni sett några kändisar förresten? vi såg inte så många tyvärr, pappa såg två och sen hälsade vi ju på inne på Miami Ink.
Ha nu så kul det sista, sola, bada, SHOPPA, upplev och njut. Hälsa alla och ett speciellt grattis till fanny som fått sjunga, det är riktigt sort och många är impade här hemma :)

Kram Tilda