tisdag 17 maj 2011

Eric Saade, innan Manboy och Popular

Sommaren 2009 åkte jag och Fanny till Barnens ö för att vara med på inspelningen av Final Jam i My Camp Rock. Fanny var en av de 15 (av ca 1000 sökande), som tidiagre blivit uttagen till slutaudition för detta programmet. Utav dessa tog de ut två som sen fick representera Sverige i programmet. Samma process hölls i Danmark och Norge. Tyvärr blev inte Fanny en av de två lyckliga, men hennes bidrag lades ut på Disneychannels websida. Inget depp här inte, istället kontaktade hon Disneykontoret och frågade om vi fick vara med på inspelningen, och det fick vi gärna.


Väl framme i denna härliga sommaridyll, stötte vi ihop med en av programledarna - Eric Saade - och jag slogs av hur söt denne killen var. Han ledde programmet tillsammans med en tjej från Danmark.

Under inspelningen satt vi brevid Elisabeth Elhazza som är PR manager på Disneychannel i Norden

Här är Fanny med sångcoahen Teresa Perrelli

Vi träffade underbart söta Marie Serneholt


Det var både kul och spännande att få vara med på tv-inspelningen, men VARMT!!! Det tog ett antal timmar innan allt var klart och även om Eric Saade skötte sig bra så var han också orsaken till en hel del omtag. 
Nu har jag ju facit i hand, men visst gick det att se att den här killen hade potential att bli en av våra stora stjärnor!

2 kommentarer:

Annica H sa...

Hehe, såna minnen är faktiskt alltid roligt att ha sedan, då man ser hur bra det har gått för honom. =)

Carolyna's world sa...

you will be have great memory after this :-)
Cool that you had a chance to meet so many nice people there.
kram