måndag 16 juli 2012

Stjärnskott på Öland

Oj, oj, oj, det har hänt så mycket de här dagarna så jag börjar med fredagen. På morgonen lämnade jag och Mikael Båstad tidigt för att hämta upp Filippa i Mellbystrand och Sixten i Halmstad, dit farfar skjutsat hade honom. Sedan åkte vi från västkusten till östkusten och över till Öland.


Där var det dags för Sixten att göra debut i Stjärnskott. Under ledning av underbara Annamia Fast var det totalt 11 talanger som tävlade om att få representera Victoriamässan i den stora finalen senare i år. Från fredagen utsågs 6 finalister som fick komma tillbaka och tävla igen på lördagen.


Till final gick Emil Henrohn, Tina Jaxen, Sixten Hugosson, Tilda Anvemyr, Matilda Lundberg och Nicole Thompson Wiestål. Alla var fantastiskt duktiga!


Sixten med nya stjärnskottet ISA som toppar listorna med sin låt Bomb!

Lite spontanfotboll blev det också.
Sedan mötte vi upp familjen Engström för en tur i staden, dvs Borgholm. Innan vi skulle åka till deras sommarstuga passade jag och Sixten på att besöka toaletten på det fiket vi var på tidigare. Vi stod och köade från ena hållet då det kom två män inifrån och ställde sig och köade från andra hållet. Då talade Sixten om att vi var före dem på tur. Den ene mannen, helt okänd för Sixten men Peter Forsberg med övriga folket, bara log och frågade om han inte var före sin kompis i alla fall. Sixten ryckte lite på axlarna. Spelade förmodligen inte så stor roll, bara de inte gick före oss.

Hemma hos Engströms blev det poolbad för dem som ville och tjejerna testade mitt nya vattentäta mobilfodral.

Inga kommentarer: