tisdag 4 oktober 2011

Ett riktigt brev

Igår kom det ett brev på posten. Det var ett tidningsutklipp på Sixten från Ljungbyartisten förra året. Familjen Hollström hade skickat det till oss.


Det var Sixtens första talangtävlig. Det låter som en svordom nu när man sett hur Gunilla i Hollywoodfruar behandlar sin dotter. Men jag har inte sett någon "stagemom" i närheten av henne här i Sverige, fast visst tror jag att de finns, inte bara inom sång. Ta vilken sport som helst, så hittar du fanatiska föräldrar som vill förverkliga sig själva, genom sina barn.

Det brukar vara ungefär samma familjer vi träffar när vi är på tävlingar. Vi har ju hållt på med det i några år nu. Fanny var nio år när hon tävlade första gången, då hette vinnaren Amy Dessesmont, som senare blev Diamond!

Familjen Hollström är en av dessa underbara familjer vi brukar träffa. De var här i Habowood på Barnens lördag förra året och underhöll tillsammans med Sixten och en annan kille som heter Oscar Zia. Här kommer två tv-klipp med Vendela och Engla. De har ytterligare en syster, Sigrid som jag inte sett på tv än, men det är nog bara en tidsfråga för hon är också fantastiskt duktig.



Inga kommentarer: