söndag 19 juni 2011

Sonny ♥ Sofie

Det finns många fördelar med att vara frisör. Man får träffa massa underbara människor, få utlopp för sin kreativitet, fri hårvård, och alltid tillgång till bra produkter. Men en av de stora fördelarna är, att när man får äran att "klä en Brud", som det så fint heter, så får man hela förmiddagen tillsammans med henne. Det blir några timmar, och hur många andra, förutom brudgummen får sån kvalitetstid en sån här dag?


Igår var det min söta kusin Sofie som fick sin Sonny. Vigseln hölls i Sandseryds Kyrka. Fanny sjöng "Your song" och Filippa sjöng "Utan dina andetag"




Sofie & Sonny Silver

Festen hölls i Hovslätts hembygdsgård. Här bjöds på Kantarellsoppa med vedeldad skinka och till huvudrätt: Halstrad röding med champange och sikromsås, sommarprimörer och dillslungad färskpotatis. Sen blev det självklart Bröllopstårta!


 Senare på kvällen tog vi av slöjan så den vackra frisyren kom fram

Eftersom Fanny och Filippa satte den musikaliska ribban i kyrkan dög det ju inte med vilken underhållning som helst på kvällen. Så i härlig trubaduranda med gitarr och lite piano underhöll två sköna grabbar oss under kvällen. Varav den ene jag har sponsrat i form av teleräkningar, både i Idol och Melodifestivalen!!!

Erik, Jag, Daniel och Gunnar (min farbror, brudens far)


Inga kommentarer: