Hmm... jag har inte bara slappat... det blev en tur till gymmet, och en timmes bodypump, såklart!
Dagens middag: Parmalindad fläskfilé
- 500g fläskfilé
- 100g lufttorkad skinka
- 1dl riven parmesanost
- 5-6 soltorkade tomater
- färsk basilika
- 1-2 pressade vitlöksklyftor
- salt peppar
- lite smör att steka
Ugn 225c. Skär ett snitt i fläskfilén. Hacka tomaterna och basilikan, blanda dessa med parmesanost och pressad vitlök, och fyll skåran. Linda skinkan runt om. Stek hastigt runt om på hög värme i lite smör. Lägg över i en form och ställ mitt i ugnen ca 15 min.
Nyttiga såsen:
- ca 10 soltorkade tomater
- 250g kesella lätt 1%
- ev salt och peppar
Bara att blanda ihop!
Jag serverade detta med blandade ekologiska bönor och en sallad.
1 kommentar:
Hej, tack för din kommentar hos mej! Vilket recept, vad gott det låter. Ska testas till trettonhelgen! //kram maria
Skicka en kommentar